zwift logoBedste indendørs træningsapp til:
Cykling og løb med eller mod andre
Det vigtigste ved Zwift er, at det giver indendørs cyklister mulighed for at deltage i gruppeture, hvor de kan måle sig med andre rundt om i verden.

Hvis du sætter mere kraft gennem pedalerne, vil du trække dig væk fra andre i gruppeturen, men hvis du ikke kan opretholde watt, kan du falde bagerst i gruppen. Beskeder til andre er også en anden funktion ved Zwift, der kan forbedre interaktionen, selvom dette mest anbefales under opvarmning eller nedkøling.

Zwift companion-appen, der tillader denne interaktion, er virkelig effektiv og gør det muligt at danne fællesskaber med mennesker, du ellers ikke ville have mødt.

Ryttere kan cykle en række forskellige steder, herunder London, Richmond, New York og Watopia, Zwifts virtuelle 'verden', der inkorporerer den udfordrende Maya Jungle og Makuri Island, som efterligner funktionerne, terrænet og sandede stier i den sydlige japanske øgruppe.

Der er også muligheder for et billigt Zwift-setup, som hjælper ryttere med at få forbindelse til den virtuelle verden uden at skulle sprøjte ud på en smart turbo-træner og high-end tablet - det samme gælder for enhver af de bedste indendørs træningsapps.

Racing og fællesskab
En af Zwifts mange unikke egenskaber er, at det gør indendørs racing muligt, med f.eks. National E-Racing Championships og UCI E-Racing World Champs afholdt på platformen.

Mens der er forskellige arrangører og grupper, er den største af alle 'KISS', som blev lanceret i 2015. 'KISS' startede 'Zwift road racing series' og promoverede 'Zwift World Championships' og 'Tour de Zwift', med resultaterne offentliggjort på zwiftpower.com.

Kør på grusvejene i Maya-junglen på din TT-cykel Chris Snook, PR-mand hos Zwift fortalte os: "Zwift har to store USP'er; vores virtuelle cykelmiljø og vores fællesskab. "Watopias virtuelle verden giver ryttere mulighed for at tackle alle slags terræn og overflader fra flade strækninger til episke stigninger og fra glat asfalt til grusveje og brosten. Du kan endda trodse virkeligheden og ride gennem vulkaner.

"Fællesskabet er imidlertid virkelig det, der gør Zwift unikt. Vi er heldige at have et meget engageret fællesskab på Zwift, og det er dette fællesskab, der bringer det virtuelle miljø til live. "Vores fællesskab afholder de fleste begivenheder på Zwift, herunder sociale forlystelser, træningsture, løb og endda fondo-begivenheder. "Det er faktisk i høj grad takket være vores samfund, der uformelt organiserede disse begivenheder i spillet i de tidlige stadier af vores udvikling, at vi nu har officielle begivenhedssider."

Struktureret træning er stadig tilgængelig
For ryttere, der ønsker at træne sammen med andre uden direkte at konkurrere, er der 'gruppetræning'. Ryttere gennemfører intervaller med den samme procentdel af deres FTP, hvilket betyder, at en række standarder er gældende, fordi ingen bliver droppet fra sessionen.

Mens grupperidning er en hovedkomponent i Zwift, er der stadig mulighed for solo-træning for cyklister, der ønsker at køre uden andre.

De kan vælge mellem de allerede indstillede træningspas, der er inkluderet i appen, eller udtænke deres egne træningspas efter deres smag.

Racing er ikke den eneste måde at udfordre dig selv på Zwift, at sætte en PB op i Alpe du Zwift er blot et af de andre mål, du kunne have på platformen. Du kan også køre med eller konkurrere mod virtuelle ryttere eller bots, som vil hjælpe dig med at holde dit tempo. "Zwift gør uden tvivl indendørs træning sjovere.

Sjov betyder dog ikke nødvendigvis mindre struktureret," fortalte Snook os. "Struktureret træning udgør en stor del af Zwift - uanset om du udfører en af ​​vores mange præ-designede træningspas, importerer træning fra et coachingprogram, designer tilpassede træningspas eller deltager i vores unikke gruppetræning. Dette er en stor del af Zwifts appel om seriøse træningsprogrammer. ryttere fra klubniveau til WorldTour Pro. "Hvem er Zwift til? Det er for alle med et mål - uanset om det er at tabe sig, bevare konditionen over vinteren, træne til en sport eller, hvis du er Mat Hayman, vinde Paris-Roubaix."

Hvad skal du bruge for at køre Zwift?

Zwift er tilgængelig på iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Windows og Android. Den er også kompatibel med ANT+ og Bluetooth. Der er fordele og ulemper, når det kommer til opsætning af appen, men disse er nogle af de bedste skærmopsætninger til Zwift, afhængigt af den enhed, du bruger.

For at få den fulde oplevelse af Zwift vil en smart turbo-træner hjælpe med at replikere stigninger, nedstigninger og virkningerne af drafting, hvor træneren smart identificerer den verden, du kører i. En standardopsætning med en strømmåler vil dog stadig give nøjagtige resultater, eller hvis det ikke er tilfældet, vil en hastigheds-/kadencesensor hjælpe med at beregne din virtuelle effekt.

Zwift sælger nu også sin egen Zwift Hub direkte drev smarte træner. De bedste pulsmålere vil også hjælpe med at give endnu mere nøjagtige data og presse hver eneste ounce data, som du måtte finde nødvendige, ud af dine sessioner. Zwift koster £12,99 eller $14,99 om måneden, efter en første gratis syv dages prøveperiode. Alternativt kan du købe en smart turbo-træner direkte med en 30-dages prøveversion og 30 dages gratis Zwift.