TrainerRoad

Bedste indendørs træningsapp til:TrainerRoad

Fokuseret træning og progression TrainerRoads Head Coach, Chad Timmerman, har over 25 års coaching erfaring og tilbyder et væld af specifikke træningsplaner på Trainer Road. Disse planer er bygget op omkring en rytters specifikke mål, optimeret til, hvad de søger at få ud af hver session og afhængigt af deres træningsfrekvens.

Med over 100 forskellige planer, der er specifikke for hvert aspekt af cykling, såsom bakkeklatring, landevejsracere, tidskørsel, XC Olympic, kriteriumryttere, rullende landevejsracere, triatleter, XC marathon, kortbane XC, cyclocross, tyngdekraft og generel fitnessryttere. Derudover har platformen over 1000 træningsprogrammer til rådighed for sine brugere, mens en træningsskaberfunktion betyder, at ryttere kan tilpasse deres sessioner med den inspiration, som allerede er tilgængelig for dem. Du kan logge dine sessioner, vælge træningsplaner og spore dine data fra sessioner, alt sammen inde i appen.

Meget specifikke træningsplaner

CEO og medstifter Nate Pearson fortalte os: "TrainerRoad fokuserer på kun én ting; gør cyklisterne hurtigere. Kernen i produktet tager cyklister gennem strukturerede, kraftbaserede trænings- og træningsplaner. ”TrainerRoads fordel kommer fra, at de bliver meget specifikke i din træning alt efter hvad dine cykelmål er, og hvor du er i din sæson. "For at blive hurtigere skal rytterne arbejde gennem progressioner af forskellige energisystemer afhængigt af årstiden. "Kortsigtet og langsigtet træningsstress skal tages i betragtning, og en ordentlig nedtrapning skal involveres, hvis rytteren sigter mod et A-løb."

En indledende vurdering på appen vil måle din FTP med alle sessioner og planer derefter baseret på dette resultat. Planer bliver derefter skræddersyet til din FTP og er alle oprettet i samme format for at koncentrere sig om specifikke fitnessområder. Hver plan er designet til at fokusere på tre specifikke faser - en base, bygning og specialitet. Basen opbygger den indledende udholdenhed og færdigheder, Build fokuserer på at forbedre FTP, derefter er specialfasen en finjusteringsproces fokuseret på specifikke mål.

Der er muligheder for lav, mellem og høj volumen med hver plan afhængigt af en rytters træningsfrekvens, men hver plan vil i alt 28 uger uanset volumen. Men ryttere kan ændre dem efter deres behov, uanset om deres mål kræver kortere tid, eller der er plads til at nedtrappe programmet. ”Der er meget videnskab bag cykeltræning, og det kan meget hurtigt blive meget forvirrende.

Det smukke bag TrainerRoad er, at de gør hele denne proces enkel,” forklarer Pearson.

TrainerRoad er træningsspecifik

Platformen er ikke den bedste mulighed for ryttere, der leder efter underholdning frem for specificitet. Fokuserede ryttere vil nyde evnen til fuldt ud at koncentrere sig om deres sessioner, men for ryttere, der ønsker at sprænge noget musik fra appen, mens de kører, er dette ikke en funktion i TrainerRoad.

Pearson tilføjer: "TrainerRoad bruger 100 procent af deres tid på at forsøge at gøre cyklister hurtigere. Vi er unikke ved, at de beder ryttere om at tage deres egen underholdning med, mens de bruger appen. "Rytternes smag varierer, og vi føler, at produkter som Netflix, Spotify, YouTube og HBO GO gør et fantastisk stykke arbejde med at underholde folk. Vi fokuserer bare på at gøre cyklister hurtigere."

Hvad skal du bruge for at køre TrainerRoad?

TrainerRoad kører på Windows, Mac, iOS og Android. Igen fungerer enhver form for virtuel kraft helt fint med TrainerRoad, men en smart turbo-træner vil give ryttere det optimale fra appen. Du kan bruge Virtual Power, køre med en hastigheds-/kadencesensor på en standard turbo-træner, en cykel med en effektmåler eller en smart turbo til automatisk justeret modstand. TrainerRoad koster $19,95 (£15,30) om måneden eller $189 (£144,95) om året. Der er ingen gratis prøveperiode, men hvis du ikke kan lide det efter 30 dage, kan du få dine penge tilbage.