BKool

Bedste indendørs træningsapp til: Bkool

Udfordringer og opstilling af personlige mål BKool er nu udelukkende en cykelsimulator-softwareudvikler, efter at være gået væk fra at fremstille smarte trænere. Mærket siger, at det valgte at fokusere på at give den bedste indendørs træningsappoplevelse uanset hvilken træner nogen ejede, efter at have haft 100.000 aktive brugere i begyndelsen af ​​2020.

BKool lader dig vælge en af ​​fire sessioner; 'Route', som er landevejsture såsom grand tour-etaper, 'træning' i en personligt indstillet kraftzone, 'Velodrome', inklusive begivenheder såsom Keirin, eliminations- og forfølgelsesløb og den altafgørende FTP-test, med begge fem og tyve minutters muligheder.

Der er flere forskellige perspektiver, du kan vælge at ride fra i appen, afhængigt af den session, du vælger at køre i. Der er også mulighed for at ride tredjeperson, førsteperson eller automatik - som skifter mellem fugleøje og tilskuersyn.

Med alle visningerne kan du personliggøre dine data på skærmen med 10 muligheder at vælge imellem, som inkluderer alle de sædvanlige tal, såsom forløbet tid og distance, ruteprofil, nuværende gradient og rytterstatistik.

Ud over et væld af ride- og rytterudsigtsmuligheder er der også forskellige motiverende begivenheder, konkurrencedygtige ligaer, udfordringer og gruppeture (nogle ledet af professionelle ryttere) at hoppe på. Du kan endda uploade din egen rute, som Bkool-fællesskabet kan nyde ved at optage GPX-data og video.

Hvad skal du bruge for at køre Bkool?

Det grundlæggende er en cykel/indendørs træner, en smart træner, en skærmenhed og en ANT+/BLE bromodtager. BKool er nu kun tilgængelig for Premium-abonnenter og koster €9,99 om måneden, med en måneds gratis prøveperiode.