Rouvy

Bedste indendørs træningsapp til:rouvy

Simulering af udendørs ridning indendørs Rouvys Augmented Routes-software forsyner appen med GPS-baserede vejvideoer i høj kvalitet, med animerede 3D-ryttere på vejen for at skabe en fuldstændig realistisk udendørsoplevelse, og er en fremtrædende funktion.

Platformen inkluderer over 3000 geolokaliserede ruter med synkroniserede videoer, træning, multi-rider mode til gruppeture og online løb.

Et klik for at køre

Opsætning af Rouvy er ekstremt ligetil, hvor appen giver en funktion med et enkelt klik for at køre. Andre funktioner inkluderer ubegrænsede virtuelle bots eller rigtige ride-partnere, 4k klar videokvalitet til store skærme, tilpasset pasform look avatarer og nye Augmented Routes.

Storbritannien specifik cykling

Ryttere på Rouvy kan cykle rundt på flere britiske ruter, såsom Storbritannien, der var vært for etape 1 og 2 af Tour de France 2014 omkring Yorkshire, klassiske sportsgrene såsom Fred Witton Challenge, og nogle af bakkestigningerne fra Simon Warrens 100 Climbs-serie.

Derudover er der en tur på næsten alle kontinenter tilgængelig, hvilket betyder, at ryttere kan tage på legendariske kampe og berømte løbsetaper, så mange gange de vil.

Gruppeture

Rouvy giver dig mulighed for at tilføje både virtuelle bots og og rigtige ryttere, hvilket giver mulighed for gruppetræningsture fra dit eget hjem. Afhængigt af dit abonnement kan dette endda være op til to af dine egne familiemedlemmer, som også kan drage fordel af Premium-medlemskabet gratis.

Du kan også spore din virtuelle kraft og gøre din kørsel realistisk ved at spore enten watt pr. kilogram eller FTP-procentdata - hvilket giver mulighed for direkte sammenligninger af ryttere samt hjælper dig med at spore præstationsforbedringer.

Mere motivation

Endelig har Rouvy oprettet 'Challenges' og en point-indsamling 'Career' med gevinster på op til en nominel værdi på $10k for hver, og præmier inklusive high-end smarte trænere. Dette er for at øge engagementet i appen og booste rytteres motivation under deres ruter.

Hvad skal du bruge for at køre Rouvy?

Der er fire grundlæggende komponenter til at køre med Rouvy: en cykel; en smart træner eller turbo træner med en ANT+ eller BLE effektmåler/hastigheds- og kadencesensor; en enhed, såsom en iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Windows og Android; og en bromodtager til ANT+/BLE-signalet. Det er klart, at nogle Smart-trænere/indendørscykler har de nødvendige funktioner indbygget, i hvilket tilfælde det blot er at logge på og begynde at køre.

Rouvy koster €15 om måneden, hvilket inkluderer to gratis familie-/husstandsmedlemmer - og der er en gratis 14 dages prøveperiode.