Bedste indendørs træningsapp til: woosh
Dem med et budget og penge til e-racing

MyWhoosh er en anden mulighed, der tilbyder træning og træningsprogrammer. Dens fokus er dog på e-sport, og den er vært for en ugentlig racerserie, som den kalder Sunday Race Club. Det tilbyder også præmier: en pulje på $96.000 hver måned, designet til at tiltrække de bedste e-sports-professionelle.

For at hjælpe med at stoppe e-doping er der et præstationsverifikationssystem, der kører for hvert løb og vurderer konkurrenternes datakvalitet og opnåelige. MyWhoosh matcher sine konkurrenter mod ryttere med lignende evner til et racerfelt på niveau, så du behøver ikke at være en elitekonkurrent for at deltage.

Der er planer om at udvikle e-racing til nye begivenheder og øge engagementet for fans.

På udstyrsfronten er der mulighed for over 700 forskellige ting og du kan tilpasse din avatar med forskellige Colgano-cykler, sæt og hjul samt en UAE Team Emirates-trøje, der afspejler Abu Dhabi-basen af ​​MyWhoosh.

De virtuelle verdener på MyWhoosh fokuserer også på mellemøstlige landskaber med funktioner fra Dubai og masser af sand på tilbud.

Det er i øjeblikket en gratis app, og MyWhoosh linker til Strava og TrainingPeaks, så du kan analysere og dele dine ture.

Hvad skal du bruge for at køre MyWhoosh?

Du skal bruge en smart træner med effektmåling for at køre MyWhoosh sammen med en BLE-pulsmåler.

På computerhardware/softwaresiden skal du enten have iOS12 eller nyere, der kører på en enhed med 4 GB RAM eller mere, Android OS 10 eller derover med 5 GB RAM og 2 GB drevplads og en octacore-processor, eller Windows 10 eller 11 med 16 GB RAM og 10 GB drevplads sammen med en Intel i5 7. gen eller AMD Ryzen 5 processor og et AMD eller Nvidia GTX grafikkort.

Mac supporteres ikke endnu